DANAS HRVATSKA-NJEMAČKA Kakav urnebes od ovih momaka – pogledajte kako su stali na kraj teorijama o ‘trzavicama’ između Babića i Metličića!

Ljubitelji rukometa su oduševljeni ovom parodijom ‘Kauboja’ jer smatraju da su tom snimkom napokon stali na kraj teorijama zavjere od strane dežurnih dušebrižnika

Nakon što je Hrvatska rukometna reprezentacija prije dva dana uvjerljivo savladala Čile u četvrtom kolu skupine C Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj. Kauboji, sada s 8 bodova i osiguranim prolazom čekaju najveći izazov – Njemačku (prijenos utakmice pratite samo na RTL-u).

Ipak, jedan je trenutak na trenutak skrenuo pozornost s pobjede – kada su gledatelji dobili dojam kako Metličić ne želi pružiti ruku izborniku. Ipak, nekoliko trenutaka nakon, trener i pomoćnik se se rukovali i popričali, potvrdivši tako da ne postoje trzavice u vodstvu reprezentacije.

Kauboji su sada otišli korak dalje, objavivši na službenoj FB stranici Hrvatskog rukometnog saveza video u kojem se šale na svoj račun.

Na snimci se može vidjeti kako Babić ponovno daje ruku Metličiću, a on ga ponovno ignorira, ovaj put svjesno. Ljubitelji rukometa su oduševljeni ovom parodijom ‘Kauboja’ jer smatraju da su tom snimkom napokon stali na kraj teorijama zavjere od strane dežurnih dušebrižnika.

Hrvatska protiv Njemačke danas s početkom u 17:45 igra za prvo mjesto u skupini C Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj.

Hrvatska će, ako pobijedi, završiti na prvoj poziciji i u osmini finala će igrati protiv četvrtoplasirane reprezentacije iz skupine D, s rukometašima katarske reprezentacije.

Zbog bolje gol-razlike Nijemcima (osim pobjede) i neriješen rezultat donosi broj jedan, a Kauboji bi u tom slučaju igrali protiv trećeg iz skupine D (Švedska ili Egipat, odluka pada u zadnjem kolu).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari