Domagoj Pavičić: Drago mi je što ostajem u Rijeci

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Domagoj Pavičić i u nastavku sezone nosit će dres Rijeke

Naime, Pavičić, koji je u rujnu prošle sezone stigao na posudbu iz Dinama, potpisao je ugovor na četiri i pol godine.

– Drago mi je što ostajem u Rijeci, rekao je Domagoj Pavičić nakon što je postao član HNK Rijeka.

Pavičić je dosad u dresu Rijeke skupio 18 nastupa postigavši pritom dva pogotka.

– Dobro sam se uklopio otkad sam stigao u klub, svi su me dobro primili i zadovoljan sam u Rijeci. Kao što sam naglasio i kada sam stigao početkom rujna, jako sam sretan što sam došao u Rijeku, dodao je Pavičić koji je dobrim igrama u prvom dijelu sezone u dresu zaradio mnoge pozitivne kritike.

– Na meni je samo da nastavim raditi i naravno izborim svoje mjesto u prvoj ekipi. Želja je u nastavku sezone u svakoj utakmici dati maksimum i ostvariti što bolje rezultate. Prvi dio prvenstva nismo odigrali na onoj razini na kojoj smo željeli, ali plasirali smo se u polufinale Kupa. I naravno odigrali jako dobro u Europskoj ligi, pobijedili Milan i bili smo na korak do drugog kruga, ustvrdio je Pavičić za kraj istaknuvši.

– Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti pred nastavak sezone, te da će Rijeka i dalje ostvarivati odlične rezultate na radost svih navijača, zaključio je Domagoj Pavičić.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari