DRAŽICE: Ovog vikenda 24. Memorijalni nogometni turnir Bruno Ban

24. Memorijalni nogometni turnir “Bruno Ban”, kojim se već više od dva desetljeća čuva tradicija i sjećanje na tragično preminulog Brunu Bana, člana tadašnjih pionira Nogometnog kluba Rječina, bit će održan 8. i 9. lipnja

Banu u čast organizira se respektabilan nogometni turnir namijenjen mlađim kategorijama, pa će se na nogometnom igralištu Rječine u Dražicama u subotu i nedjelju okupiti nogometne ekipe Rječine, Grobničana, Rijeke, nogometni klubovi Grbci 2000, Primorac, Naprijed, Halubjan, Opatija, Pomorac, Gospić, Hajduk i Uljanik.

Organizatori turnira je NK Rječina uz podršku i pokroviteljstvo Općine Jelenje, Turističke zajednica Jelenje, Primorsko-goranske županije i tvrtke TTO Thermotechnik.

Kao navode organizatori NK Rječina, u službenoj brošuri turnira, pogibija mladog igrača NK Rječine 1995. godine uoči odlaska na međunarodni nogometni turnir u Italiju, potakla je tadašnje trenere i rukovodstvo kluba da osmisle jedan nogometni turnir koji će postati memorijalni, a kojim će se sačuvati sjećanje na mladog i darovitog igrača Bruna Bana.

Predsjednik Mauro Barčić, u svom uvodniku, navodi kako tradiciju u organiziranju turnira NK Rječina čuva do današnjih dana, a povratne informacije s terena govore kako ćemo se i dalje u budućnosti družiti na igralištu u Dražicama.

Ove godine na jelenjsko područje dolaze renomirane ekipe i gosti s područja Primorsko goranske županije, koji će na području općine Jelenje provesti dva dana. Za sve sudionike organizator je osigurao zahvalnice, u znak sjećanja i prijateljstva, a oni najbolji dobiti će medalje i pehare.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari