EKSKLUZIVNO: Stevanović se oprašta nakon SP-a: ‘Moja je priča ovdje završena…’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Stevanović je priznao da mu se teško oprostiti o reprezentacije, ali i naglasio da ima mnogo onih koji čekaju priliku

Reprezentativni vratar Ivan Stevanović je u ekskluzivnom razgovoru za RTL najavio da će se nakon Svjetskog rukometnog prvenstva oprostiti od reprezentacije.

“Vjerojatno će meni ovo biti zadnji turnir. Nema smisla da se više guram. Ima puno mlađih golama koji dolaze. Tu su i Fićo, i Mate Šunjić i Pešić koji će uz Šegija nositi reprezentaciju kasnije. Naravno, ako me budu trebali, bit ću ja tu, ali mislim da je moja priča ovdje završena”, kazao je popularni vratar.

“Žao mi je”

“Imam već 37 godina i nije mi više ni lako. Nije lako bilo ni prijašnjih godina, ali tu smo svi zajedno. Družimo se i uvijek je lijepo doći tu. Nekada bude teško radi obitelji. Mislim da sam svoj dio dao i da je što se mene tiče taj dio gotov. Žao mi je radi toga, ali ima puno onih koji čekaju priliku i neću ja tu mnogo nedostajati”, rekao je Stevanović te dodao kako mu se teško oprostiti od reprezentacije.

O večerašnjoj utakmici za 5. mjesto protiv Šveđana Stevanović je kazao da ćemo pokušati Šveđanima vratiti za prošlogodišnji poraz u Splitu.

“Naravno da je ljepše otići s turnira kao pobjednik i mi ćemo se tako ponašati”, kazao je Stevanović. Smatra kako će ključ večerašnje utakmice biti sprječavanje švedskih polukontri i “brzog centra” te naša snažna obrana.

Podsjetimo, svoju posljednju utakmicu na ovom Svjetskom prvenstvu odigrat će hrvatska reprezentacija večeras u 20:30 sati u Herningu, a prijenos možete pratiti na RTL-u.
Ines Goda, Vijesti.hr

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari