VIDEO: Emil Frey AC službeni dobavljač HNK Rijeka vozilima Mercedes i Smart

Emil Frey Auto Centar, ovlašteni trgovac Mercedes Benz i Smart vozila u Hrvatskoj i HNK Rijeka u okviru priprema HNK Rijeka u Dubaiju sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji

Time je Mercedes Benz i Smart postao službeno vozilo riječkog prvoligaša. Riječ je o suradnji u kojoj će HNK Rijeka iduće dvije godine u svojem voznom parku koristiti šest Mercedesovih vozila.

Ugovor je potpisan na eventu koji je HNK Rijeka u hotelu Hilton Jumeirah Beach organizirao za svoje sponzore, riječke gospodarstvenike i brojne Riječane te druge hrvatske državljane koji privremeno žive i rade u Dubaiu i uživali su u druženju s prvotimcima Rijeke te stručnim stožerom na čelu s Matjažem Kekom.

Početak sponzorskog ugovora HNK Rijeka i Emil Frey Auto Centra poklapa se i sa otvorenjem salona Emil Frey Auto Centra u Rijeci na adresi Dr. Zdravka Kučića 38B koji počinje sa radom prvog dana veljače. «Mercedes se kroz novi izložbeno prodajni salon Emil Frey Auto Centra tako na velika vrata vraća u Primorsko Goransku Županiju koja je tradicionalno vezana uz trokraku zvijezdu.

Stoga je bilo prirodno da se brand sa vjerojatno najjačim imidžem u autoindustriji veže uz najjači sportski brand na riječkoj, ali i državnoj razini», izjavio je u Dubaiu prilikom potpisivanja ugovora direktor Emil Frey Auto Centra za Hrvatsku Neno Daniel Kovačec.

Voditelj Emil Frey podružnice u Rijeci David Dobrila istaknuo je da se u velikoj mjeri poklopilo da je posljednji uzlet HNK Rijeke započeo sa velikim povratom trokrake zvijezde u Hrvatsku 2013.godine. – Emil Frey Auto Centar i HNK Rijeka imaju identične ambicije – biti najbolji u svojem okruženju i pružiti svojim gledateljima, odnosno klijentima maksimalno zadovoljstvo i rezultat, kazao je Dobrila.

Vlado Čohar, direktor HNK Rijeka, istaknuo je da je sponzorski ugovor po kojem će u voznom parku riječkog prvoligaša ubuduće biti četiri Mercedesova vozila i dva vozila marke Smart logičan spoj najboljih s najboljima.

Izvršni dopredsjednik kluba Dean Šćulac kaže da u realizaciji svojih ambicija riječki prvoligaš želi biti uspješan najmanje koliko i Emil Frey s vrhunskim Mercedesovim vozilima koje zastupa. – Prepoznatljivost našeg novog partnera u auto industriji i poslovnom svijetu pomoći će nam pri građenju brenda HNK Rijeka, istaknuo je Šćulac.

EMIL FREY AUTO CENTAR

Emil Frey Auto Centar d.o.o. dio je švicarske Emil Frey grupacije koja je jedna najvećih privatnih trgovaca vozilima u Europi te zastupa 26 različitih automobilskih brendova s više od 90 godina tradicije i preko 260 tisuća prodanih vozila godišnje. Mecedes je krajem 2013. godine odabrao grupaciju Emil Frey da je zastupa na području jugoistočne Europe pa je na taj način Emil Frey došao u Hrvatsku, a sada i u Rijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari