FILIP BRADARIĆ: Nastup u reprezentaciji plod je dobre igre Rijeke

Devedeset minuta u kockastom dresu pamtit će po odličnom nastupu i pobjedi Hrvatske 3:0

Filipu Bradariću u nekoliko se dana ostvario san. Poziv u reprezentaciju Hrvatske stigao je nakon ozljede Marka Pjace, a nogometaš Rijeke u utakmici protiv Sjeverne Irske dobio je priliku debitirati.

Devedeset minuta u kockastom dresu pamtit će po odličnom nastupu i pobjedi Hrvatske 3:0.

– Iako je bila prijateljska utakmica treba istaknuti da je bila jako čvrsta jer svaki protivnik protiv Hrvatske želi ostaviti dobar dojam i pobijediti. Sjeverna Irska igra na duge lopte, fizički su dosta jaki i nije bilo lagano. Zasluženo smo pobijedili i kada debitiraš u reprezentaciji jako je važno da kreneš pobjedom, rekao je Filip Bradarić koji je ujedno postao 27 igrač koji je u isto vrijeme nosio dres Rijeke, te igrao za reprezentaciju u službenoj utakmici.

– Nastup u reprezentaciji lijepa je nagrada za sav uložen trud. Radiš, treniraš, ideš korak po korak. Reprezentacija je najveća stepenica u karijeri i drago mi je da mi se ostvarila velika želja da zaigram. Ako dobro radiš, uvijek netko to prepozna. Moram istaknuti da su moje igre posljedica dobre igra mojih suigrača odnosno cijele ekipe Rijeke, rekao je Bradarić.

https://www.youtube.com/watch?v=5bx43ZjZKD4

Filip je nakon utakmice dobio niz komplimenata na svoj nastup.

– Nadam se da ću dobiti priliku u budućnosti. Izbornik me je pohvalio nakon utakmice, rekao je da nije izgledalo kao da sam debitant. To mi puno znači, ustvrdio je nogometaš Rijeke.

– Ova dva rezultata pokazali su da je atmosfera u reprezentaciji odlična. Svi igrači su me sjajno prihvatili kao da nisam prvi put ovdje. Osjeća sam kao da sam već dulje vrijeme dio reprezentacije. Sve su to vrhunske klase i sjajni momci i lako se bilo uklopiti, zaključio je Filip Bradarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari