Franko Andrijašević: Želim što prije u punu formu, nadam se minutaži u derbiju s Hajdukom!

Franko Andrijašević u četvrtak je stigao u Rijeku! Prvi trening u starom jatu već je odrađen

Franko Andrijašević u četvrtak je stigao u Rijeku! Vijest o posudbi obradovala je sve navijače Rijeke kojima je Franko ostao u sjajnom sjećanju nakon epske sezone u kojoj je Rijeka osvojila dvostruku krunu, uz toliko čekani, prvi naslov prvaka u povijesti.

Prvi trening u starom jatu već je odrađen.

– Da je netko rekao prije 20 dana da će se ovako dogoditi, ne bi vjerovao, rekao je Franko Andrijašević koji je po povratku izabrao broj 19 na dresu.

– Drago mi je da sam ponovo tu. Nikad nisam skrivao da mi je Rijeka, i klub i grad, ostao u odličnom sjećanju. Davat ću sve od sebe, ne živi se na staroj slavi, rekao je Franko Andrijašević.

Dodaj je kako su prvi dojmovi odlični.

– Svi su me ovdje lijepo dočekali, razgovarao sam već i s trenerom koji mi je uputio riječi dobrodošlice i ohrabrenja, a ja se želim odužiti na taj način da se čim prije vratim na onu igračku razinu potrebnu za momčad kao što je Rijeka. Trenirao sam dobro i proteklih dana s B-momčadi Genta. Nedostaje mi utakmica, no nadam se minutaži već u subotu kada igramo pripremnu utakmicu sa Šibenikom, rekao nam je Andrijašević.

– HNL se diže kvalitetom, evo vraćaju se i provjerena igralka imena poput Filipa Bradarića u Hajduk ili Sammira u Lokomotvu a tu je i moja malenkost, sve to zajedno garantira dobru kvalitetu lige. Što se tiče belgijske lige, moram reći da sam nekim stvarima oduševljen ali nekima baš i ne. U organizacijskom pogledu, Rijeka je sigurno kvalitetnija do pola momčadi iz Prve belgijske lige!, ustvrdio je Franko koji nam je u kratkom razgovoru priznao i da se dan-danas naježi kada se prisjeti scena s travnjaka Rujevice kada ga je na rukama nakon utakmice s Cibalijom nosilo stotine navijača presretnih zbog osvajanja povijesnog naslova prvaka Hrvatske za HNK Rijeku.

– Rijeka zaslužije biti u samom vrhu hrvatskog nogometa, a ja ću dati sve od sebe da tome doprinesem, zaključio je Franko Andrijašević.

Foto: Riječanin/M. Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari