GOL GODINE: Pogledajte kako bivši igrač Rijeke zabija poput Marca Van Bastena!

Trnovit je bio nogometni put bivšeg igrača Naprijeda iz Hreljina, Rijeke, Pomorca iz Kostrene, Istre… kojem su se u djetinjstvu osporavale fizičke predispozicije, o čemu je i sam na dirljiv način pisao, no upornost, predanost onome u čemu uživaš odnosno pošten pristup sportu uvijek ti se vrate.

andro-svrljuga-64005106

Tako svoje zvjezdane trenutke u karijeri doživljava i Riječanin Andro Švrljuga koji se unatrag nekoliko sezona skrasio u litavskom Žalgirisu gdje je kao žustri i neumorni defenzivni veznjak postao jedan od lidera u momčadi, dokapetan i idol navijača.

U 18. kolu Žalgiris je kod kuće dočekao drugoplasiranog Trakaija i nakraju izgubio s 1:2, no nakon utakmice malo tko priča o tome, a svi se dive nevjerojatnom zgoditku Švrljuge koji je na ivici šesnaesterca gotovo u mrtvom kutu prema vratima suparnika dočekao jednu dugačku mu upućenu loptu a onda udarcem iz voleja, kao iz topa odaslao loptu u neobranjivom luku preko vratara u suprotni kut vratiju. Poput slavnog Marca Van Bastena u finalu Europskog prvenstva 1988.!

https://www.youtube.com/watch?v=rEGgLVwBmvU

Nažalost po domaće zbilo se to tek četiri minute prije kraja pri vodstvu gostiju 2:0, no ovaj Švrljugin gol zahvaljujući mrežnim servisima za razmjenu videosadržaja obići će cijeli svijet, i – po nama – ući u najuži izbor za UEFA-in gol sezone!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari