NOVO LICE NA RUJEVICI

Goran Tomić, novi trener Rijeke: “Ukazana mi je velika čast, čim je došao poziv nisam dvojio ni sekunde!”

Idi na originalni članak

Goran Tomić novi je trener Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Tomić je potpisao ugovor na godinu i pol dana uz mogućnost produljenja na još jednu godinu

Oglas

Goran Tomić poznato je ime u hrvatskoj javnosti koja ga je najviše zapamtila po odličnim igrama koje je pružala Lokomotiva pod njegovim vodstvom izborivši plasman u finale Kupa Hrvatske 2019./2020. gdje je izgubila upravo od Rijeke.

Tomić je u HNL-u sjedio na klupi Šibenika, Istre 1961 i Lokomotive skupivši 157 utakmica. Upečatljivu epizodu imao je 2016. kada je otišao u Kinu na poziv poznatoga švedskog trenera Svena Görana Erikssona na klupu Shenzhena kao njegov pomoćnik.

Tomić je u igračkoj karijeri nastupao za Šibenik, AEK, Vicenzu, Regginu, Red Bull Salzburg, Lierse S.K. i Henan.

Goran Tomić: Čim je došao poziv Rijeke nisam dvojio ni sekunde

– Ukazana mi je velika čast i prilika da vodim jedan od najvećih hrvatskih klubova. Želim biti trener velikog kluba i boriti se za trofeje i najviše ciljeve i zahvaljujem se na povjerenju i časti koja mi je ukazana, rekao je Goran Tomić, trener HNK Rijeka.

– Čim je došao poziv Rijeke nisam dvojio ni sekunde. Dolazim pun energije i samopouzdanja u želji da okrenemo situaciju na bolje. Napravit ću sve u suradnji sa stožerom da ostvarimo ciljeve Rijeke. Kvaliteta u ekipi postoji i napravit ću sve što je moguće u kratkom razdoblju da budemo spremni, rekao je Tomić.

Sve najbolje novom treneru poželio je i sportski direktor Ivan Mance.

– Na početku želimo zahvaliti Simonu Rožmanu na suradnji, rezultati govore koliko je dobar bio. Ostvario je velike uspjehe, osvojio je Kup Hrvatske i ostvario plasman u skupine Europske lige. Sretan sam što je naš prvi i jedini kandidat za trenera postao trener Rijeke. Gorane, želim ti svu sreću svijeta i puno uspjeha, rekao je Ivan Mance, sportski direktor HNK Rijeka.

U videu pogledajte predstavljanje Gorana Tomića:

Exit mobile version