HNK RIJEKA Matej Šantek i Jasmin Čeliković potpisali profesionalni ugovor

Matej Šantek i Jasmin Čeliković, juniori Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, potpisali su prvi profesionalni ugovor s riječkim prvoligašem

Matej Šantek je potpisao na tri godine uz mogućnost produljenja još dvije godine, a Jasmin Čeliković je potpisao na četiri godine.

– Vrlo sam zadovoljan da smo zaključili ugovore s ova dva mlada i talentirana igrača za koje smo procijenili da bi mogli u dogledno vrijeme konkurirati za prvi sastav. Vjerujem da će oni dokazati svoju vrijednost idućih godina, rekao je Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka.

Jasmin Čeliković već nekoliko godina uspješno je igrao za mlađe uzrasne kategorije Rijeke, a ove sezone proglašen je najboljim igračem na Kvarnerskoj rivijeri.

– Prije svega bih se zahvalio stručnom stožeru i svima koji su me podupirali na mom trnovitom putu. Svima koji su vjerovali u mene i koji mi nisu dali da se okrećem prema nazad već samo gledam prema naprijed. Čast mi je potpisati ovaj ugovor tim više što smo prvi koji su potpisali za aktualnog prvaka Hrvatske. Trudit ću se uvijek dati svoj maksimum, kako bi se reklo, ne sto nego i dvjesto posto od sebe na svakom treningu i svakoj utakmici ako mi se ukaže prilika, rekao je Jasmin Čeliković.

Poput Jasmina i Matej je proteklih godina dobrim igrama u Školi nogometa zaslužio povjerenje.

– Zahvalio bih se svim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, ali i svojim trenerima i suigračima jer je ovo i njihov uspjeh. Stvarno je lijepo ostvariti ono za što sam sve ove godine radio i odricao se. Sada počinje profesionalni nogomet i to je jedna nova stranica u životu. Ovo je velika stvar i veliki motiv za daljnji rad i napredak, zaključio je Matej Šantek.

U videu pogledajte konferenciju za novinare povodom potpisivanja ugovora

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj