HNK RIJEKA POČEO S PRIPREMAMA Juričić: „Stvaramo dobru ekipu, Rijeka će biti dobra i snažna“

Foto: Ilustracija (Srećko Juričić i Filip Bradarić/foto HNK Rijeka)

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak je krenuo s pripremama za drugi dio sezone

Nakon uvodnog dijela u Rijeci, izabranici Matjaža Keka i ove zimske pripreme, kao i lani, odradit će u Portugalu gdje će otputovati 22. siječnja.

– Imamo svoj plan i program kojega ćemo početi ostvarivati i vjerujem da ćemo u drugom dijelu prvenstva i idućoj sezoni imati snažnu ekipu koja će biti u vrhu hrvatskog nogometa i boriti se za Europu, rekao je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

– Dva transfera su pri kraju, očekujemo još liječničke preglede. Radi se o Čolaku i Capanu. Radimo još na nekim transferima, ali ne možemo o njima razgovarati dok ih ne finaliziramo. Prema onome kako idemo stvaramo dobru ekipu, Rijeka će biti dobra i snažna, ustvrdio je Juričić.

– Krećemo s pripremama, imamo jedan određeni period u kojem se moramo pripremiti i gdje će biti vremena da novi igrači koji dođu, ali i mladi koje se priključe se uigraju. Vjerujem da će Rijeka opet biti jaka, najbitnije je da dobro odradimo pripreme i svako bude fokusiran od prvog dana, ustvrdio je Filip Bradarić u najavi drugog dijela sezone.

– Sretan sam što sam se vratio, povratak u Rijeku bio je najveća motivacija za vrijeme dok sam bio na posudbama. Postati dio priče i Rijeke u kojoj sam odrastao. Na meni je da se trudim, radim maksimalno i da ću pripomoći u uspjesima Rijeke u ovoj i idućim sezonama, rekao je Filip Dangubić.

U videu pogledajte konferenciju za novinare uoči početka drugog dijela sezone

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari