IDEMO PO POBJEDU! Danas u 20.30 sati budite uz Kauboje i gledajte utakmicu Hrvatska – Švedska

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Utakmicu Hrvatska Švedska pratite na RTL-u ili na RTLplayu

Hrvatska rukometna reprezentacija danas od 20:30 igra svoju treću utakmicu u skupini A Europskog rukometnog prvenstva, nakon pobjede nad Srbijom i Islandom, koju možete pratiti na RTL televiziji i na RTLplayu.

S dvije pobjede iza sebe Kauboji dočekuju Švedsku, a dvoboj starih rivala bit će ujedno i oproštaj Kauboja od Splita. Ako Hrvatska rukometna reprezentacija svlada Švedsku, sa četiri boda stići će u Zagreb i automatski će biti na korak od polufinala. U tom slučaju bi u drugom krugu i samo jedna pobjeda mogla biti dovoljna za željeni plasman u polufinale.

I dok Švedska želi pobjedom osigurati nastavak natjecanja, Hrvatska će sigurno htjeti ponoviti dobre igre iz prve dvije utakmice pred sigurno punom Spaladium Arenom i brojnim gledateljima koji susrete prate izravno na RTL-u.

Červar se odlučio na zamjenu: umjesto Alilovića upao Ivan Pešić

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar se nakon treninga u ponedjeljak navečer odlučio za drugu zamjenu u momčadi na Europskom prvenstvu, za utakmicu 3. kola skupine A protiv Švedske u utorak odlučio je umjesto Mirka Alilovića u sastav uvrstiti trećeg vratara Ivana Pešića.

Nakon prve utakmice protiv Srbije Červar je umjesto ozlijeđenog Domagoja Duvnjaka u sastav uveo Denisa Buntića.

Nakon dva odigrana kola Hrvatska ima maksimalna četiri boda, Švedska je druga s dva, koliko ima i treći Island, dok je Srbija na dnu bez bodova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari