JOŠ JEDAN ODLAZAK S RUJEVICE: HNK Rijeka i Mateo Bertoša sporazumno raskinuli ugovor

Bertoša je u dresu Rijeke skupio 50 utakmica, 34 u prvenstvu, osam u Kupu Hrvatske, te osam u europskim natjecanjima

Mateo Bertoša više nije igrač Rijeke. Igrač i klub sporazumno su raskinuli ugovor. Bertoša je u dresu Rijeke skupio 50 utakmica, 34 u prvenstvu, osam u Kupu Hrvatske, te osam u europskim natjecanjima.

Krajem svibnja 2013. stigao je u Rijeku iz Širokog Brijega. Bertoša je igrao za kadete i juniore Rijeke da bi u seniorskom sastavu debitirao u pobjedi nad Kamen Ingradom 2:0 – 19. svibnja 2007. godine.

– Zahvalio bi se svima u klubu, trenerima, predsjedniku Damiru Miškoviću, svima koji su bili na raspolaganju. Veliko hvala i navijačima na podršci svih ovih godina, to nam svima puno znači, rekao je Mateo Bertoša koji je bio dio najvećih klupskih uspjeha u proteklom periodu.

Bertoša je tako s Rijekom osvojio Kup Hrvatske i Superkup, te u dva navrata igrao u skupinama Europske lige.

– Bilo je puno lijepih i dobrih utakmica, od Lyona do Betisa, dva trofeja. Naravno, ne smijem zaboraviti ni Stuttgart gdje sam sjedio na klupi, ali to je bio najbolji osjećaj kada smo ušli u Europsku ligu, ustvrdio je Bertoša.

– Pronašli smo zajednički jezik, izašli smo Mateu u susret budući da je u godinama u kojima želi okušati se u nekoj drugoj sredini i izboriti standardno mjesto u momčadi, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

HNK Rijeka Mateu Bertoši želi puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri, a dobrim željama pridružuje se i web portal Riječanin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari