Junak utakmice: Luka Stepančić zasjao je onda kad je to bilo najpotrebnije!

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Luka Stepančić s osam je pogodaka bio apsolutni junak pobjede nad Islandom

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Protiv Crne Gore se nije pojavio, protiv Italije je to već izgledalo puno bolje, no u punom sjaju pokazao se kad je to bilo najpotrebnije.

Luka Stepančić apsolutni je junak pobjede nad Islandom u vrlo važnom susretu na otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva.

Gore, dolje, poluvisoko.. Luki je ulazilo sve. Pucao je 10 puta, promašio tek dva šuta, a njegovu ulogu u kritičnim trenucima teško je i opisati.

Mirna je bila ruka u završnici prvog dijela, kad su Islanđani prijetili odvojiti se na plus četiri, no mirna je bila i u nastavku utakmice, kad smo ponovno pali u ritmu i umalo ispustili prednost koju smo imali.

“Mi znamo svoju vrijednost i svoje kvalitete, svatko zna svoju ulogu, moja je uloga da šutiram izvana i eto, danas mi je išlo. Ulovio sam formu taman pred početak turnira i to je dobro izgledalo”, skromno je rekao Luka nakon utakmice.

Bila je to šuterska rapsodija kakva se rijetko viđa. Luka Stepančić uz kakvog Hrvatska, bude li održao konstantu u igri i ne bude li u tome usamljen, može računati i na veće stvari.

Gledajte i uživajte još jednom!

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari