KAUBOJI NAKON ŠOKANTNOG PORAZA Babić: ‘Nema tu previše filozofije.. Igrači; ,Dali smo sve od sebe…’

Idi na originalni članak

U polufinalu svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj Kauboji su nakon velike drame i produžetaka izgubili 25-28 te propustili izboriti finale protiv Francuske.

Oglas

Odmah nakon šokantnog poraza od Norveške pred kamere RTL-a je stao izbornik Željko Babić.

Kako se osjećate?

“Suvišno je išta reći, osim Bogu hvala na svemu”.

Korak do sna.

“To je sport. Imali smo šansu, nismo pogodili. Nema tu previše filozofije. Igrali smo na našem maksimumu, sa srcem i željom. Došli smo blizu, nismo dali gol”.

Što vam je prošlo kroz glavu tada?

“To se ne može objasniti. Mi se moramo resetirati, sutra je već utakmica za treće mjesto. Moramo dati sve od sebe i probati osvojiti medalju jer to bi bilo čudo za Hrvatsku”.

Kako podići momčad?

“Ja sam ponosan na igrače. Pokazali su što znači igrati za domovinu. Ponavljam, to je sport. Večeras ćemo napraviti sastanke. Slovenija je imala dan odmora više. Moramo pronaći dodatnu snagu i probati pobijediti. Dati ponovno sve od sebe i neka bude Božja volja”.

Kontrec: ‘Dali smo sve od sebe’

Želim čestitati dečkima, ne samo na ovoj utakmici, već na cijelom turniru. Teško je bilo što pametno reći poslije ovog. Imali smo sedmerac za pobjedu i finale, no neka mala doza sreće je bila na norveškoj strani. U produžetku je psihološka prednost bila na njihovoj strani. Mi smo dali sve od sebe, kako danas tako i na cijelom turniru. Nadam se da ljudi doma nisu razočarani. Bit će teško napuniti baterije za sutra nakon ovoga, no ne sumnjam u ekipu i stručni stožer, dat ćemo sve od sebe da doma odnesemo medalju.

Gojun: ‘Nije ni sucima bilo lako’

Što reći u ovom trenutku. Mogu samo čestitati svojim suigračima. I kad smo gubili i kad smo vodili, bacali smo se na glavu, sreća je otišla na njihovu stranu. Treba skupit glave i uzet sutra broncu. Suđenje neću komentirati, nije ni sucima bilo lako, ali život ide dalje, hvala navijačima na potpori. Mislim da ćemo biti umorni, Slovenci imaju dan više odmora, no moramo se sabrati i probati uzeti broncu.

Stepančić: ‘Moramo skupiti glave i uzeti broncu’

Bila je ovo sjajna utakmica, stizali su oni nas, pa mi njih. Imali smo svoju šansu i propustili smo je. Ali nismo klonuli, u produžetke smo ušli jako dobro. Svoje isključenje ne bih komentirao. Čestitam Norvežanima i sretno im u finalu. Sa Slovencima su uvijek utakmice na nož, iako imaju dan više odmora, nadam se da ćemo smiriti strasti i vratiti se kući s broncom.

Exit mobile version