Kek uoči Cibalije: Raduje me želja i volja kod igrača

Foto: Bruno Vignjević

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Cibaliju (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u utakmici osmog kola Hrvatski telekom Prve lige

Riječki nogometaši posljednji ogled protiv vinkovačkog sastava pamte po dobrom pošto su u posljednjem kolu prošle sezone pobjedom protiv Cibalije osvojili povijesni naslov prvaka.

– Uvijek poslije stanke s nestrpljenjem očekuješ kako ćeš ući u nastavak prvenstva i seriju utakmica koje nas očekuju. Pokušali smo s treningom što bolje i kvalitetnije uvesti nove igrače, ustvrdio je Matjaž Kek, trener Rijeke, uoči utakmice protiv Cibalije.

– Dolazi nam Cibalia koja je pobjedila nekoliko puta zaredom i koja se formirala kao momčad. Raduje me želja i volja kod igrača i to će donijeti rezultat. Igramo na Rujevici i s time sam sve rekao, rekao je Kek.

Utakmicu protiv Cibalije najavio je i Roberto Punčec, stoper Rijeke.

– Reprezentativna pauza nam je dobro došla. Došlo je nekoliko novih igrača, skupili smo nekoliko treninga što nam je važno da svi zajedno što prije prihvatimo trenerove zamisli. Cibalia je na početku sezone imala neke probleme, ali sada se diže i neće biti jednostavna utakmica. Ipak, na domaćem terenu mi smo favoriti i tako se moramo postaviti, ustvrdio je Roberto Punčec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari