HT PREMIJER LIGA

Košarkaši Škrljeva točili gorivo građanima i dijelili ulaznice za nedjeljni derbi s Cibonom

Na benzinskoj postaji na Kukuljanovu košarkaši Škrljeva točili su gorivo. Gorivo nije bilo besplatno no ulaznice za nedjeljnu  utakmicu Škrljeva i Cibone jesu!

Utakmicu s Cibonom igrači I trener Škrljeva najavili su u prostorijama svog sponzora na benzinskoj postaji. Cibona I Škrljevo u nedjeljnu utakmicu ulaze sa istim omjerom pobjeda i poraza – Cibona s druge, Škrljevo s treće pozicije na tablici, donosi Kanal RI.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: LIDIJA ŠUŠAK
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ

“Drago nam je da smo u ovoj poziciji da igramo s Cibonom a obje ekipe se bore za vrh, Mislim da nam je to jedna satisfakcija za dobar rad , što su igrači napravili u ovim prvim kolima. Sigurno će to biti utakmica koja će iziskivati veliki angažman od početka do kraja…snažno u obrambenom dijelu”, mišljenja je Damir Rajković, trener KK Škrljevo Adria Oil.

Obrana će biti ključ uspjeha protiv Cibone, smatra i kapetan Josip Barnjak. Pozvao je navijače da im sutra daju potporu u Mavrincima!

“Mislim da bi nama puno značilo da imamo podršku s tribine. Mislim da imamo dobar rezultat, dobro igramo i nememo se čega bojati. Trebamo se samo dobro postaviti u obrani, pružiti ekstra energiju – to možemo obećati.”, kaže Josip Barnjak, kapetan Škrljevo Adria Oil.

Cijela ekipa jedva čeka nedjelju i utakmicu. “Treniraš da bi igrao ovakve utakmice”, kaže Ivan Vrgoč i poručuje kako protiv Cibone sigurno neće biti lagano.

“Oni imaju 12 igrača koji svi mogu igrat na svim pozicijama, nikad ne znaš. Mi žemo pokušati sve zaustaviti, koliko možemo”, poručio je Ivan Vrgoč, košarkaš Škrljeva Adria Oil.

Utakmica se igra u nedjelju u 18 sati u Mavrincima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari