Leonard Zuta: Hvala Chiara, imamo najbolje i najglasnije navijače

Leonard Zuta u subotu je protiv Osijeka odigrao 117 utakmicu u dresu Rijeke! Uvijek maksimalno požrtvovan, Zuta je u Rijeci zbog svog pristupa zaradio mnoge obožavatelje

Jedna od njih je i devetogodišnja Chiara, koja u pratnji oca Roberta i brata Adriana, dolazi na svaku utakmicu. Želja je bila dres Leonarda Zute, razlog: borben je i igra sa srcem!

https://www.facebook.com/nk.rijeka/videos/10155839106434177/

Način originalan. Poruka napisana na švedskom jeziku, dovoljno velika da se može vidjeti s travnjaka, a pomogli su i navijači s tribina, ljudi iz kluba, te suigrači da trud ne prođe neprimijećeno.

– Kao prvo veliko hvala Chiari na natpisu. Primijetio sam ga prije utakmice, i moram pohvaliti bilo je lijepo to vidjeti i gramatički točno. Hvala na trudu i podršci, rekao je Leonard Zuta s osmijehom na licu.

Podrška navijača nešto je što nogometaši Rijeke jako cijene.

– Podrška s tribina nam jako puno znači. Hvala im na tome, i moram reći da je jedna stvar sigurna, imamo najbolje i najglasnije navijače, ustvrdio je Zuta.

Sve u svemu, dres je stigao na pravu adresu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari