HNK RIJEKA

Mance: Odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu; Mišković: Hvala Ivanu na svemu!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivan Mance više nije sportski direktor HNK Rijeka

Nakon devet uspješnih godina u Rijeci, od čega sedam i pol u ulozi zamjenika odnosno sportskog direktora HNK Rijeka, Mance odlazi iz redova najdražeg kluba.

Ivan Mance: Hvala svima

– Hvala svima na predivnim trenucima, odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu, rekao je Ivan Mance.

Oproštajni intervju pogledajte u videu HNK RIJEKA TV-a:

Damir Mišković: Hvala Ivanu na svemu što je učinio za HNK Rijeka

Damir Mišković, predsjednik Rijeke, zahvalio se Ivanu Manceu na svemu učinjenom za klub u proteklih devet godina.

– Na početku želim zahvaliti Ivanu Manceu na svemu što je učinio za Hrvatski nogometni klub Rijeka u proteklih devet godina, kako u igračkom dijelu kada nam se priključio na početku naše priče, te sve što je učinio u radu sportskog segmenta zajedno sa Srećkom Juričićem, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

– Mislim da o radu kluba, pa tako i radu Ivana Mancea u procesu izgradnje prve ekipe i mnogih drugih segmenata koja ulaze u rad zamjenika odnosno sportskog direktora, najbolje svjedoče sjajni rezultati koje je Rijeka ostvarivala. Dovoljno je spomenuti osvojena četiri Kupa Hrvatske, četiri plasmana u skupine Europske lige, Superkup i naravno toliko željeni naslov prvaka kojega smo svi toliko čekali i u kojeg smo uložili veliku energiju i trud, rekao je predsjednik Rijeke.

– Nakon svega što smo ostvarili mislim da je nepotrebno reći da smo napravili pun pogodak kad smo priključili Ivana Mancea u sportski segment po završetku njegove igračke karijere. Ivan je nakon završetka prošle sezone kroz razgovor naglasio da razmišlja o odlasku, te da smatra da bi za Rijeku bilo najbolje da u klub dođe jedna nova energija koja će povesti Rijeku prema novim uspjesima. Naravno da smo mu izašli u susret, to je najmanje što možemo učinIti nakon svega što je napravio za klub, rekao je Mišković istaknuvši da su Ivanu Manceu vrata Rijeke uvijek otvorena.

– Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče. Mogu iskreno reći na kraju da nam je žao što odlazi, ali isto tako da ima našu podršku u nastavku svoje karijere. Ono što je sigurno, a i Ivan to i sam zna, da smo mu zahvalni na svemu što je napravio i da su mu vrata Rijeke uvijek su mu otvorena. Rijeka je stabilan i organiziran klub i nastavljamo svoju priču zacrtanim putem kao što smo činili svih proteklih sezona, zaključio je Damir Mišković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari