MARIO GAVRANOVIĆ I STEFAN RISTOVSKI: Kroz cijelu sezonu Rijeka je bila – najbolje od svega!

Mario Gavranović najbolje je ostavio za posljednju utakmicu, a Stefan Ristovski jedan je od igrača koji se uvukao “pod kožu” navijačima Rijeke

Evo što su izjavili po okončanju finalne utakmice Kupa Hrvatske koja im je donijela dvostruku krunu.

Iako je kroz sezonu pružao odlične igre, u finalu Kupa Hrvatske napadač Rijeke je zablistao i s dva gola slomio Dinamo.

– Jako smo dobro ušli u utakmicu, pokazali da želimo uzeti trofej i da smo kroz cijele sezone bili najbolja ekipa u Hrvatskoj, rekao je Mario Gavranović nakon pobjede u Varaždinu.

– I na terenu i izvan njega smo pokazali da smo šampioni. Hvala svim navijačima koji su nas stalno bodrili i oni su dio ove predivne priče, zaključio je Mario Gavranović.

U videu pogledajte izjavu Marija Gavranovića nakon osvajanja Kupa Hrvatske

Beskompromisan borac u tandemu s Markom Vešovićem postao je strah i trepet na desnom boku.

– Znate što je prva rečenica: Rijeka je najbolje od svega!, rekao je Stefan Ristovski nakon dodjele trofeja osvajačima Kupa Hrvatske.

Ristovski je u svakoj utakmici ostavio srce na travnjaku, zavolio je Rijeku i zato ne čudi da je bio među onima koji je najglasnije slavio nakon pobjede u Varaždinu i osvajanja Kupa Hrvatske.

– Dokazali smo da je Rijeka zaslužila i da je najbolje od svega. Pozdravljam sve navijače, sve igrače, stručni stožer, od prve do zadnje osobe koja radi u Rijeci. Odigrali smo muški i presretan sam, rekao je Ristovski.

U videu pogledajte izjavu Stefana Ristovskog nakon finala Kupa Hrvatske

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari