Matjaž Kek uoči Cibalije: Nekad je najteže igrati protiv sebe

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Cibalije (Stadion Cibalije, 17 sati) u okviru 35. kola Hrvatski telekom Prve lige

Rijeka je ove sezone upisala tri pobjede protiv vinkovačkog sastava uz gol razliku 14:2.

Pobjedom protiv Intera dva kola prije kraja sezone Rijeka je stigla na četiri boda zaostatka za vodećim Dinamom zadržavši neizvjesnost u završnici prvenstva.

– Za domaćina je utakmica od velike važnosti za ostanak ligi, ali isto tako je važna i za nas i pred igrače ću postaviti cilj, a to su – bodovi, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice pretposljednjeg kola sezone.

– Nekad je najteže igrati protiv sebe. Cibaliji sada svaki bod i svaki gol možda znači ostanak u ligi. Ono što si u ovakvim utakmicama ne smiješ dopustiti jest da je suparnik agresivniji i da dobiva duele. Na tome će biti naglasak u pripremi, ustvrdio je Kek.

Luka Capan ove je sezone skupio deset utakmica u dresu Rijeke, igrao je i u domaćoj pobjedi protiv Cibalije, a zanimljiv je podatak da je ove sezone ujedno prešao brojku od ukupno 100 utakmica u karijeri.

– U Vinkovcima se nikad ne može računati na lagane bodove, a kamoli sada kada se bore za ostanak i svaki bod im je važan. Nadam se da ćemo ponoviti izdanje iz posljednje utakmice protiv Intera jer to je naše pravo lice, ustvrdio je Luka Capan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari