MMA Kakav nokaut! Soldić pobijedio Du Plessisa i vratio pojas

Soldić se ovom pobjedom “osvetio” Du Plessisu za poraz u njihovom prošlom meču te je vratio pojas prvaka u velter kategoriji

Roberto Soldić ponovo je MMA prvak. Na engleskom Wembleyu maestralnom je predstavom svladao južnoafričkog borca Dricusa Du Plessisa i pokazao još jednom da je jedan od najbojih mladih MMA boraca.

Od prve runde vidjelo se da je Roberto Soldić puno bolje pripremljen za borbu nego u prošlom meču protiv Du Plessisa. Svoje udarce pametno je birao, nije pokazivao nervozu i uspješno je branio sve pokušaje Du Plessisa.

https://twitter.com/KSW_MMA/status/1048658856639954945

Soldić je dominaciju nastavio i u drugoj rundi koju je također osvojio. U početku posljednje runde odmjerenim je udarcem Soldić pogodio Du Plessisa i tu se već vidjelo da će definitivno borba otići na Soldićevu stranu.

Treća runda bila je presudna za južnoafrićkog borca. Soldić je složio nekoliko ubojitih kombinacija, a fatalni su za Du Plessisa bili udarci koljenom u tijelo, a zatim ljevica u glavu.

Soldić se ovom pobjedom “osvetio” Du Plessisu za poraz u njihovom prošlom meču te je vratio pojas prvaka u welter kategoriji.

Ako niste uspjeli uživo pogledati borbu Roberta Soldića na RTL Playu, možete ju pogledati nakon boksačkog meča Tintora i Milasa na RTL televiziji.
Vijesti.hr
Foto: Screenshot

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj