Momčilo Raspopović: Gol protiv Dinama pamtit ću cijeli život

Momčilo Raspopović bio je jedan od junaka nedjeljnog maksimirskog derbija

U 38. minuti Raspopović je sjajno potegnuo s dvadesetak metara, a lopta je uz lagani dodir Marina Leovca, poprimila neuhvatljiv luk za vratara Dominika Livakovića.

– S obzirom na okolnosti uoči utakmice i neke slabije rezultate, sigurno je da smo zadovoljni remijem kojega smo ostvarili u Maksimiru, rekao je Momčilo Raspopović dan nakon sjajne predstave u Zagrebu.

– Uzeti bod protiv Dinama na gostovanju uvijek je pozitivan rezultat i dobro za samopouzdanje. Nakon nešto slabijih rezultata, čekao nas je jak protivnik i zato moramo biti zadovoljni. Sada imamo pauzu i priliku da se pripremimo za nastavak sezone, rekao je Raspopović nakon teških 90 minuta u Maksimiru koje su bile tim slađe budući da su nakon utakmice stigle mnoge čestitke.

– Stigle su čestitke sa svih strana, mobitel je skoro blokirao, kaže Raspopović kroz smijeh.

Slatke su brige odgovarati na čestitke, posebice kada stižu zbog prekrasnog pogotka.

– Prvi gol u dresu Rijeke i to kakav. Ovaj ću sigurno pamtiti do kraja života. Stigao je u najljepšem trenutku za važnih 1:1, ustvrdio je Raspopović.

– Kada sam opalio i kada sam vidio kako je išla lopta, nadao sam se samo da je golman ne dodirne jer imala je odličnu putanju. Fenomenalan osjećaj, rekao je nogometaš Rijeke.

Bijeli su nakon teških 90 minuta u Maksimiru dobili dva dana slobodno, a Raspopović je ostao u Rijeci.

– Ostao sam u Rijeci, malo je vremena da odem u Crnu Goru. Iskoristit ćemo vrijeme za odmor i punjenje baterija, ustvrdio je Raspopović koji je već tri utakmice zaredom počeo na desnom boku momčadi Rijeke.

– Izborio sam svoje mjesto u posljednje tri utakmice, protiv Rudeša sam asistirao za gol, postigao gol protiv Dinama tako da sam zadovoljan svojim igrama. Vjerujem da kako sezona bude odmicala mogu samo napredovati i kroz treninge i utakmice dizati razinu svoje igre, ustvrdio je Raspopović.

Niz nažalost neće nastaviti nakon što je u 90. minuti zaradio drugi žuti karton.

– Žao mi je zbog toga, ali bila je 90. minuta i izgledna situacija, kontra za Dinamo. Pokušao sam doći do lopte, morao sam riskirati i zaustaviti kontru, zaključio je Momčilo Raspopović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari