MATO STANIĆ NA RUJEVICI

Na Rujevici još jedno pojačanje, veznjak stigao iz Širokog Brijega

Mato Stanić novi je igrač HNK Rijeka. Stanić je redove Rijeke stigao iz Širokog Brijega, te igra na poziciji zadnjeg veznog.

– Čim sam saznao da je Rijeka zainteresirana za mene uopće nije bilo dileme želim li doći. Od prvog dana sam htio doći u Rijeku i nisam razmišljao o nekoj drugoj opciji. Došao sam u Rijeku, dogovorio sve usmeno, vratio se doma po stvari. Klubovi su se u međuvremenu sve dogovorili i sretan sam što sam ovdje, rekao je Mato Stanić po dolasku u Rijeku.

– Zadovoljan sam što sam došao u Rijeku. Ovo je korak naprijed u mojoj karijeri i najbolji klub za daljnji razvoj. Jako dugo pratim HNL i očekivanja su uvijek velika. Postoji velika želja da se dokažem na terenu. Najbolje se osjećam na poziciji zadnjeg veznog, rekao je Stanić.

Mato je počeo igrati nogomet u rodnoj Posavini kraj Odžaka u NK Mladost, da bi s 14 godina prešao u redove Širokog Brijega.

Nakon toga je igrao prešao u Dinamu gdje je igrao za mlađe uzraste i drugu ekipu, da bi se zatim vratio u Široki Brijeg.

U Rijeci je već nekoliko igrača iz Širokog Brijega ostavilo dubok trag, među posljednjima bio je Stjepan Lončar.

– Postoji povezanost Širokog i Rijeke, čuo sam puno lijepih stvari o Rijeci. Čestitao sam Stjepanu Lončaru na transferu, nisam se čuo s njime prije dolaska, ali nazvat ću ga da ga pitam za koji savjet. Bilo je još igrača iz Širokog Brijega koji su ostavili trag u Rijeci, tako da je to dobar put za mene, rekao je Stanić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari