Na Rujevici predstavljeni novi igrači Antonio Čolak i Joao Escoval

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

HNK Rijeka je predstavio Antonia Čolaka i Joaa Escovala, nova imena u redovima riječkog prvoligaša

Antonio Čolak u petak je službeno predstavljen kao novo pojačanje Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Napadač s iskustvom s bundesligaških travnjaka u Rijeku je stigao na posudbu.

– Htio bih se zahvaliti za priliku. Hvala za mogućnost da mogu pokazati kvalitetu. Sretan sam što sam u Rijeci i brzo sam se uklopio. Znam nekolicinu igrača i olakšali su mi prilagodbu. Samo da bude zdravlja i bit će golova, ustvrdio je Antonio Čolak.

Novi napadač Rijeke stigao je na posudbu iz Hoffenheima, dok je prvi dio sezone proveo na posudbi u Ingolstadtu u kojem ulogu pomoćnog trenera obavlja Riječanin Andre Mijatović.

– Pričali smo dosta o Rijeci i njemu je bilo žao što nisam dobio priliku u Ingolstadtu, rekao je Čolak kojega su mnogi mediji usporedili s Marijom Mandžukićem.

– Ja sam Antonio Čolak. Doći će novi Čolak, a ne Mandžukić. Imam svoje kvalitete i njih želim pokazati, zaključio je kroz smijeh Antonio Čolak.

Zadovoljstvo ostvarenim transferom izrazio je i sportski direktor Srećko Juričić.

– Mislim da će Antonio biti veliko pojačanje za našu ekipu. Njegove karakteristike odgovaraju igri koju gaji Rijeka. Priključio se pripremama i možemo reći da je ekipa skoro kompletna, zaključio je Srećko Juričić.

Joao Escoval: Marin Grujević rekao mi je sve najbolje o Rijeci

HNK Rijeka u četvrtak je predstavio Joaa Escovala, novo ime u redovima riječkog prvoligaša. Joao je u Rijeku stigao iz redova Istre 1961 i već se priključio treninzima.

– Hrvatska liga je jako dobra, postoji velika razlika između klubova na vrhu i onih koji se bore za ostanak. Ali u ligi igra jako puno mladih, kvalitetnih igrača. Želim u Rijeci napredovati, ovdje su najbolji igrači u Hrvatskoj, rekao je Joao Escoval.

– Razgovarao sam Grujom (op.a. Marin Grujević) koji mi je rekao sve najbolje o Rijeci. Naravno, znao sam i prije da je Rijeka veliki klub, ali ipak je drugačije kada ti, netko tko poznaje situaciju, da savjet. Naučio sam već dosta hrvatskih riječi, rekao je Escoval.

– Zaključili smo da bi Joao mogao dobro doći našoj ekipi. Radi se o talentiranom mladom igraču koji će još napredovati, ustvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari