OKO SOKOLOVO Beusan: „Ovo je već treća ili četvrta utakmica u kojoj je Rijeka jako oštećena”

Svima oko HNK Rijeke jasno je da se jesenska kriza igre i rezultata ne može i ne smije podvesti pod kategoriju „sudačke urote“, no isto tako treba jasno istaći kako su nogometaši Rijeke zakinuti sudačkim odlukama sada već u četvrtoj prvenstvenoj utakmici zaredom

„Rijeka je oštećena za čisti penal jer je igrač Lokomotive evidentno igrao rukom (rukom iznad glave). Pa ovo je već treća ili četvrta utakmica u kojoj je Rijeka jako oštećena“, rekao je u sinoćnjoj emisiji HTV-a „Stadion“ sudački ekspert Mateo Beusan komentirajući jednu situaciju s nedjeljne utakmice 15. kola HT Prve lige Lokomotiva-Rijeka (1:0). Branitelj naslova oštećen je u Kranjčevićevoj nakon igranja rukom Capana u kaznenom prostoru.

Time je rado citirani Beusan samo prisnažio ono o čemu smo pisali u prvom izvješću s utakmice (OVDJE), i mada je svima oko HNK Rijeke jasno je da se jesenska kriza igre i rezultata ne može i ne smije podvesti pod kategoriju „sudačke urote“, bilo bi zanimljivo vidjeti tablicu HNL-a na kojoj su HNK Rijeci pribrojeni bodovi „oduzeti“ kardinalnim sudačkim greškama.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari