POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE RIJEKA-LOKOMOTIVA Junaci pobjede: Ova momčad ima strašan karakter!

Foto: Ilustracija

Nogometaši Rijeke svladali su Lokomotivu 2:1 u utakmici 23. kola MAXtv Prve lige upisavši pritom 19. prvenstvenu pobjedu ove sezone

Lokomotiva je povela golom Ćorića u 35. minuti, a Rijeka se vratila golom Bradarića u 41. minuti.

Rijeka je do novog pogotka i tri važna boda stigla u 57. minuti kada je Gorgon poentirao pored Šempera.

U videu pogledajte sažetak utakmice

Bradarić: Toliko smo pozitivni!

Igrala se 41. minuta utakmice. Stefan Ristovski ubacio je dugu loptu, a Filip Bradarić je dočekao u kaznenom prostoru i sjajnim udarcem glavom prebacio vratara Lokomotive Šempera. Bio je to ključan trenutak riječkog preokreta kojim je Rijeka ekspresno anulirala vodstvo Lokomotive.

– Naviknuli smo da uvijek povedemo i dominiramo, ali pokazali smo da ova momčad ima strašan karakter. Toliko smo pozitivni, vlada zajedništvo i jednostavno znamo da ćemo preokrenuti rezultat, rekao je Filip Bradarić kojem je ovo bio prvi pogodak u dresu Rijeke nakon utakmice protiv Zagreba u travnju prošle godine.

– Napokon se i meni otvorilo, ali najbitnije je da smo pobijedili, zaključio je Filip Bradarić
U videu pogledajte što je Filip Bradarić izjavio nakon utakmice protiv Lokomotive

Kek: Izuzetno draga i slatka pobjeda

Matjaž Kek imao je po tko zna koji put ove sezone razloga za zadovoljstvo. Rijeka je nastavila pobjednički niz na domaćem travnjaku na kojem je ove sezone jedini neporažen napustio turski Basaksehir.

– Teško, ali zasluženo. Ovakve pobjede su izuzetno važne, izdržali smo tri utakmice u šest dana. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili u očekivano teškoj utakmici. Izuzetno draga i slatka pobjeda. Znamo u kakvoj smo situaciji i što moramo raditi. Izuzetno im je važna podrška s tribina, rekao je Matjaž Kek.

U videu pogledajte što je trener Rijeke Matjaž Kek izjavio nakon utakmice protiv Lokomotive

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari