Pogledajte sažetak utakmice Rijeka – Slaven Belupo 2:0 i izjave aktera!

Pogotke za Rijeku postigli su Florentin Matei u 29. minuti, te Roman Bezjak koji je u 58. minuti bio siguran s bijele točke.

Nogometaši Rijeke pobijedili su Slaven Belupo 2:0 u utakmici 7. kola MAXtv Prve lige.

Pogotke za Rijeku postigli su Florentin Matei u 29. minuti, te Roman Bezjak koji je u 58. minuti bio siguran s bijele točke.

Slaven Belupo je od 43. minute igrao s igračem manje nakon što je Jovičić zaradio drugi žuti karton.

Rijeka iduću prvenstvenu utakmicu igru na gostovanju kod Cibalije u Vinkovcima 11. rujna od 19 sati.

U videu pogledajte sažetak utakmice Rijeka – Slaven Belupo

Matjaž Kek: Poticajna atmosfera s tribina strahovito je važna za igrače

Matjaž Kek, trener Rijeke, imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon utakmice protiv Slaven Belupa. Rijeka je kontrolirala utakmicu 90 minuta, rano riješila pitanje pobjednika i naplatila neke stare dugove protiv sastava iz Koprivnice za ostanak na prvom mjestu MAXtv Prve lige.

– Čestitke igračima na pobjedi, napokon smo svladali Slaven Belupo. Čestitke igračima i za seriju u prvom dijelu prvenstva, rekao je Matjaž Kek.

– Znali smo da ne smijemo dati prostora Slaven Belupu da izađu u kontru i polukontru i tu smo bili dominantni. Želim reprezentativcima puno uspjeha i da se zdravi vrate. Volim kada se ovako iskontrolira i dominatno dođe do pobjede. Ovo je već četvrta utakmica da je poticajna atmosfera na tribinama i to je strahovito važno za igrače na terenu, zaključio je Matjaž Kek.

U videu pogledajte što je još Matjaž Kek izjavio na konferenciji za novinare nakon Slaven Belupa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari