POGLEDAJTE SLAVLJE BIJELIH U KOPRIVNICI Matjaž Kek: Treba uživati u ovim trenucima

Teško je bilo opisati emocije nakon pobjede Rijeke kod Slaven Belupa. Igrači, stručni stožer, navijači u Koprivnici, navijači u Rijeci, navijači diljem svijeta… Svi su slavili veliku i važnu pobjedu Rijeke

Ujedno, svi su svjesni da je pred Rijekom još jedan veliki i važan izazov u nedjelju protiv Cibalije.

I zato svi zajedno u nedjelju budimo kao jedno jer Rijeka je najbolje od svega!

Nije bilo pojedinca koji nakon utakmice u Koprivnici nije stisnuo ruku Matjažu Keku, treneru Rijeke i čestitao mu na pobjedi. Bila je to prva pobjeda Rijeke u Koprivnici nakon više od tri godine. Devedeset minuta sada dijeli Rijeku od ostvarenja snova svih navijača.

https://www.facebook.com/www.rijecan.in/videos/1797158567266917/

Kek: Čestitam igračima na znanju i hrabrosti

– Dali smo golove u pravim trenucima, iskontrolirali smo pritisak u nastavku utakmice. Ovo je vrijedna pobjeda jer uvijek nam je bilo teško igrati u Koprivnici. Napravili smo korak prema našem cilju, čestitam igračima na znanju i hrabrosti i naravno da je puno lakše igrati pred našim navijačima, ustvrdio je Kek.

Navijači su se već okrenuli utakmici protiv Cibalije u nedjelju. Trenutku kojeg sanja cijela Rijeka.

– Pred nama je finale, nedostaje nam još jedan korak. Treba ostati miran i koncentriran. Do nedjelje imamo četiri dana da se dobro pripremimo i rekuperiramo. Morat ćemo odraditi sve da igrače maksimalno psihički i fizički pripremimo. Dva kola su do kraja, matematika je jasna, dodao je trener Rijeke koji je još jednom pozvao na oprez.

– Savjet je da ostanemo mirni i koncentrirani. Neka igrače proslave pobjedu i okrenu se što prije utakmici koja slijedi. Treba guštati i uživati u ovom trenutku do kojeg smo se doveli, ali ne raditi budalaštine ili spektakle jer sport je takav da si najbolji tek kad je kraj, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari