POVRATAK NA KANTRIDU: U subotu dobrovoljno darivanje krvi –darivateljima na dar ulaznica za utakmicu Rijeka-Maribor

Stadion Kantrida (Foto: Riportal)

U organiziciji Kluba navijača Armada Rijeka a u suradnji s riječkim Crvenim križem u subotu 25. kolovoza od 9-13 sati na stadionu Kantrida održat će se tradicionalno darivanje krvi

Iz Kluba navijača Armada Rijeka pozivaju sve članice/članove te sve navijače Rijeke i građane ovoga grada da se pridruže akciji. Darivanje krvi održat će se u sklopu akcije ˇPovratak na Kantridu” odnosno prijateljske utakmice Rijeka-Maribor koja će se održati na Kantridi 8. rujna.

Stoga će svaki dobrovoljni darivatelj krvi na dar dobiti ulaznicu za tu utakmicu!

Utakmicu između HNK Rijeke i NK Maribora 8. rujna u sklopu akcije „Povratak na Kantridu“ s velikim nestrpljenjem očekuju brojni navijači HNK Rijeke. S obzirom na veliki interes navijača za vjerovati je da će tribine stadiona Kantrida ponovno biti pune a voljenim stadionom će se opet zaoriti navijačke pjesme.

Kroz nekoliko dana bit će otkriveno i kakvu koreografiju sprema Klub navijača Armada!

Zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu moći će uživati u utakmici HNK Rijeke koja će nakon čak tri godine odigrati jedan susret pod legendarnim stijenama Kantride. Stadion je to koji svakom strastvenom navijaču HNK Rijeke zauzima posebno mjesto u srcu, zbog čega će ova utakmica zasigurno imati posebnu draž.

Armada

Kako bi svi navijači na vrijeme osigurali svoje mjesto pod stijenama, mogu već krenuti po svoje ulaznice. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna za tribinu D i F. Cijena ulaznice za centralna tribinu B i C iznosi 50 kuna a za centralnu tribinu A 80 kuna. U prodaji će biti i obiteljska ulaznica po cijeni od 30 kuna koja uključuje dijete u pratnji roditelja.

Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti u Dallas Music shopu, u Croatia Recordsu te Foto reviji, ali i online putem sustava mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari