PRED JEDNU OD UTAKMICA SEZONE: Svi na Slaven, pomognimo Rijeci u pohodu na Kup Hrvatske!

U utorak jedna od najvažnijih utakmica za nogometaše Rijeke ove sezone – u poluvremenu možete osvojiti putovanje u Dubai!

Izabranici Matjaža Keka nanizali su četiri pobjede u nizu uoči prve utakmice polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa (utorak, stadion HNK Rijeka, 18 sati). Pozitivan rezultat u prvom ogledu izrazito je važan pred uzvrat u Koprivnici na putu prema cilju koji je želja svih – finale Kupa Hrvatske!

Igrači su nakon pobjede u Puli naglasili koliko im znači podrška s tribina i želja svih je pun stadion, sjajna atmosfera i pobjeda koja će otvoriti vrata finala.

Vlasnici pretplata za sezonu i polusezonu imaju besplatan ulaz na utakmicu protiv Slaven Belupa. Želja svih je pun stadion, a svi pretplatnici koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu mogu ulaznicu prepustiti klubu ili ustupiti nekom drugom.

Ujedno, u poluvremenu utakmice flydubai Vas nagrađuje s dvije povratne aviokarte Zagreb – Dubai, za nezaboravan provod u atraktivnoj turističkoj destinaciji.

I zato dođite na utakmicu, navijajte za svoju Rijeku i napravimo prvi korak prema finalu Kupa. Zajedno smo Rijeka. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari