REAKCIJE NAKON DERBIJA: Damir Mišković raskrstio s HNS-om, Kek zahvaljuje navijačima

Podnio sam ostavku na sve funkcije u HNS-u, poručio je kratko Dmir Mišković iz Nigerije

Kivan je predsjednik HNK Rijeke (opravdano) na suđenje nakon današnjeg derbija na Maksimiru. Kako prenosi Radio Rijeka, podnio je ostavku na sve funkcije u HNS-u.

„Hvala Vučemiloviću na suđenju. Podnio sam ostavku na sve funkcije u HNS-u“, kratko je poručio Mišković iz Nigerije za Radio Rijeku, a razloge nije želio komentirati: „Ne, nemam komentara, podnio sam ostavku i to je to“, kratak je bio Mišković ne skrivajući u glasu razočarenje večerašnjim događanjima, prenosi Radio Rijeka.

Matjaž Kek, trener Rijeke, bio je nakon utakmice zadovoljan bodom. Rijeka je, unatoč svemu, ostala na šest bodova prednosti ispred Dinama dva kola prije zimske pauze.

– Čestitam igračima na osvojenom bodu iako smo htjeli sva tri. Očekivano teška utakmica, veliko hvala navijačima koji su nas na kraju, u ovim zadnjim teškim minutama, držali na nogama. Moraš biti zadovoljan bodom iako smo imali meč loptu u 89. minuti, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke nakon derbija u Maksimiru.

– Teško je bilo igrati s puno kartona, kako smo do njih došli neću govoriti. Oduzet nam je najveći forte, agresija na igrača s loptom. Dali smo gol iz udžbenika kada je kontra u pitanju. Izdržali smo na kraju pritisak, isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice. Igrači se jednostavno inate, igraju jedan za drugog, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari