RIJEKA-ABERDEEN 2:0 Bišćan i Halilović: Hvala navijačima na sjajnoj atmosferi

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Igor Bišćan: Drago mi je da su se igrači odužili publici na najbolji mogući način

Igor Bišćan imao je jako puno razloga za zadovoljstvo nakon prve utakmice trećeg pretkola Europske lige.

(FOTO) Fantastična pobjeda Rijeke! Čolak i Murić poentirali za miran uzvrat u Aberdeenu!

(FOTOGALERIJA) Na tribinama Rujevice 6.452 duša. Pronađite se na fotografijama!

Dobra i strpljiva igra protiv Aberdeena, koji se postavio izrazito defenzivno, donijela je dva pogotka i vrijednih 2:0 pred uzvratni susret idućeg četvrtka u Škotskoj.

– Mislim da smo se dobro spremili, fizički smo parirali i iznad očekivanja u kontakt igri, u trenucima kada je trebalo biti čvrst i borben. Čekali smo svoju priliku, neki trenutak dekoncentracije. Ostvarili smo lijepu prednost, ali moramo biti svjesni da nas čeka teških 90 minuta u Aberdeenu. Ali, ako ćemo igrati ovako, onda imamo dobru šansu, rekao je Igor Bišćan nakon velike pobjede u prvom europskom ispitu u kojoj su svoj obol dali i navijači.

– Prekrasno je bilo od prve sekunde, drago mi je da su dečki vratili to na najbolji mogući način, ustvrdio je Igor Bišćan.

U videu pogledajte izjavu trenera Rijeke nakon utakmice

Tibor Halilović: Oni su klasična otočka ekipa

Tibor Halilović bio je jedan od najboljih pojedinaca u momčadi Rijeke u pobjedi protiv Aberdeena. Rastrčan i zapažen, uz dva dobra udaraca koja su umalo završila u mreži, istaknuo se u veznoj liniji Rijeke.

– Znali smo kakva nas utakmica očekuje, oni su klasična otočka ekipa. Znali smo gdje moramo tražiti prilike i u tome smo uspjeli. Očekujem da će u uzvratu Aberdeen krenuti otvorenije i vjerujem da će nam to odgovarati, rekao je Tibor Halilović osvrnuvši se na dobro ispunjene tribine stadiona HNK Rijeka.

– Sjajna atmosfera i hvala svima navijačima, zaključio je Tibor Halilović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari