ROĐENDAN PROSLAVITI POBJEDOM! Bijeli večeras svoj dan na utakmici s Istrom obilježavaju i otvorenjem nove sjeverne tribine Stadiona Rujevica

Hrvatski nogometni klub Rijeka u subotu slavi 71. rođendan (OVDJE)! Rođendan će proslaviti radno: nogometaši Rijeke dočekuju Istru 1961 (stadion HNK Rijeka, 21 sat) u utakmici trećeg kola Hrvatski telekom Prva liga

Izabranici Matjaža Keka odlično su krenuli u prvenstvo dvama domaćim pobjedama (Slaven Belupo, Rudeš), dok je Istra 1961 upisala poraz protiv Dinama i remi protiv Osijeka. Dogodit će se to na dan kada Hrvatski nogometni klub Rijeka slavi 71. rođendan (OVDJE).

– Utakmica protiv Istre nosi puno tenzija i emocija. Cilj i želja je pobjeda. Istra se konsolidirala i odigrala dvije dobre utakmice. Ipak, kada Rijeka igra misao je samo kako doći do bodova. Veseli nas da je gotova sjeverna tribina i želimo pun stadion, rekao je Matjaž Kek najavi utakmice protiv Istre.

Utakmicu protiv Istre 1961 najavio je i Mate Maleš.

– Čeka nas teška utakmica. Maksimalno poštujemo i respektiramo Istru. Ući ćemo maksimalno ozbiljno sa željom da pobijedimo i razveselimo navijače, ustvrdio je Mate Maleš.

Sjeverna tribina zamišljena kao isključivo navijačka tribina

Iz HNK Rijeka obavještavaju navijače da će se na utakmici između HNK Rijeka i NK Istra 1961 ulazi na stadion otvoriti u 20 sati, a ujedno će se otvoriti i novoizgrađena sjeverna tribina.

 

Sjeverna tribina je zamišljena kao isključivo navijačka tribina. Ulaz na tribinu je moguć isključivo iz pravca sjeverozapada odnosno s državne ceste D427 (novootvoreni ulaz na sjeverozapadnom dijelu pješčanog parkirališta). Kapacitet sjeverne tribine iznosi 2140 sjedećih mjesta, pa je samim time ukupan kapacitet stadiona povećan na 8191 sjedećih mjesta.

Kupnja ulaznica za sjevernu tribinu na dan utakmice bit će moguća na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp.

Otvaranjem nove navijačke tribine uslijedila je i rekonstrukcija istočne tribine tako da je spuštena ograda prema travnjaku te je došlo do uklanjanja pregradnih ograda kako na samoj tribini tako i iza tribine.

U neposrednoj blizini ulaza na sjevernu tribinu (preko puta ceste D427) na raspolaganju će biti i dodatno parkiralište koje u dogovoru sa zakupnikom omogućava parking za vrijeme domaćih utakmica HNK Rijeka.

Također, od 19 do 24 sati sukladno privremenom Rješenju bit će uspostavljena privremena regulacija prometa na D427. Obavještavamo sve posjetitelje da je parkiranje na D427 moguće samo sukladno postavljenoj prometnoj regulaciji, te uputama redara i policije.

Iz HNK Rijeke mole sve posjetitelje da ne parkiraju svoja vozila van označenog prostora namijenjenog za parkiranje ili suprotno uputama redara tako da ometaju normalno odvijanje prometa da bi se izbjeglo sankcioniranje vozača od strane policije i uklanjanje vozila sa specijalnim vozilom tzv. „paukom“.

Po završetku utakmice odnosno nakon isteka privremene regulacije prometa (poslije ponoći) vozila ostavljena na prometnoj traci sankcionirat će se od strane policije i ukloniti specijalnim vozilom na deponij Brajdica.

Ovim putem Vas još jednom molimo da se pridržavate prometne regulacije, uputa redara i prometne policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari