RUJEVICA RASPRODANA ZA 45 MINUTA Franko: U nedjelju ćemo svi zajedno slaviti!

“Izađite na balkone, pozdravite šampione” orit će se i u nedjelju od 19 sati kada u okviru 35. kola MaxTV Prve lige na Rujevici zaigraju Rijeka i Cibalija

Stadion HNK Rijeka za nedjeljni ogled protiv Cibalije (19 sati) rasprodan je u rekordnom roku, za svega 45 minuta a oni najuporniji navijači stajali su u redu za ulaznice i po 5-6 sati!

Jer, tri boda protiv Cibalije u nedjelju donose naslov prvaka!

Franko Andrijašević: Nadam se da ćemo u nedjelju svi zajedno slaviti!

“Izađite na balkone, pozdravite šampione” orilo se stadionom u Koprivnici nakon posljednjeg sučeva zvižduka. Igrači, stručni stožer i navijači Rijeke zajedno su slavili jednu važnu pobjedu koja je bijele približila naslovu prvaka.

– Bacili smo se na glavu, sreća da smo iz dvije prilike zabili dva gola. Cijelo vrijeme smo vjerovali u sebe, znali smo da možemo slaviti u Koprivnici unatoč negativnoj tradiciji, rekao je Franko Andrijašević koji je protiv Slavena još jednom bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i stigao do 15 pogotka ove sezone u prvenstvu.

Sada slijedi 90 minuta koje bi mogle ostati upisane zlatnim slovima u riječku povijesti.

– Pohvale navijačima što nas prate. Nadam se da ćemo u nedjelju nakon Cibalije svi zajedno slaviti. Moramo se odmoriti, biti pametni, ostvariti još jednu pobjedu i onda možemo slaviti, zaključio je Franko Andrijašević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari