TRAŽE SE BODOVI

Rukometaši Zameta u subotu dočekuju ekipu Umaga; Traži se nova pobjeda!

Utakmicu s Umagom Zamećani igraju u subotu 26. 02. od 18 sati u Centru Zamet

U Centru Zamet je najavljen nastavak prvenstva Paket24 Premijer lige te najavljena domaća utakmica 2. kola Lige za ostanak u kojoj rukometaši Zameta dočekuju ekipu Umaga. Zamet se trenutno nalazi na drugom mjestu Lige za ostanak s 12 bodova dok je Umag deveti s osam bodova.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić – direktor RK Zamet, Igor Marijanović – trener prve ekipe i Antonio Tomaš – igrač RK Zamet.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

”Iza nas je gostujuća pobjeda protiv ekipe Karlovca. Bila je to teška utakmica koju smo dobili u završnici susreta. Ta pobjeda nam puno znači uoči domaće utakmice s Umagom. Znamo kako moramo igrati protiv ekipe Umaga kako bi upisali nova 2 boda i vjerujem da ćemo u tome i uspjeti. Želimo što prije osigurati ostanak u ligi, da sa što manje stresa dočekamo završetak sezone, rekao je Igor Marijanović.

”Pred nama je bitna utakmica protiv tradicionalnih rivala iz Umaga. Ekipu Umaga jako dobro poznajemo obzirom da za Umag igraju čak 3 naša bivša suigrača. Uvijek je zadovoljstvo igrati protiv igrača koji su otišli iz našeg kluba jer se ti igrači žele dokazati, ali želimo se dokazati i mi i vjerujem da smo bolja ekipa od Umaga i da ćemo to pokazati na parketu i uzeti bodove.”m rekao je Antonio Tomaš.

Utakmica protiv Umaga igra se u subotu 26. 02. s početkom u 18 sati u Centru Zamet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari