SAŽETAK CIBALIA-RIJEKA 0:3 Kek gospodskom izjavom „uništio“ Dinamovog Jozaka!

Pogotke za 21. prvenstvenu pobjedu ove sezone postigli su Bradarić (34′), Andrijašević (43′) i Gorgon (45′)

Nogometaši Rijeke pobijedili su na gostovanju Cibaliju 3:0 u utakmici 26. kola MAXtv Prve lige.

Pogotke za 21. prvenstvenu pobjedu ove sezone postigli su Bradarić (34′), Andrijašević (43′) i Gorgon (45′).

U videu pogledajte sažetak utakmice Cibalia – Rijeka

Matjaž Kek u nedjelju je stigao do druge pobjede u Vinkovcima u trećem gostovanju na klupi Rijeke. Sjajna završnica prvog poluvremena riješila je pitanje pobjednika.

– Zasluženo smo došli do cilja. Odradili smo odličan posao, naročito u prvom dijelu. Poslali smo dovoljno jasnu poruku što želimo u svakoj utakmici, koji su naši ciljevi i kako doći do njih. Pred nama je miran tjedan da se pripremimo za iduću utakmicu, ustvrdio je Kek nakon pobjede protiv Cibalije.

– Kao što sam rekao pokazali smo kvalitetu i poslali jasnu poruku što nas zanima i tome ćemo težiti u svakoj utakmici. S velikim respektom, poštovanjem, ali samouvjereni i hrabri. Da li je netko nakon Basaksehira ili uvodnih kola razmišljao da ćemo imati ovoliko bodova? Igračima kompliment na tome, ustvrdio je kratko najavivši ogled protiv Dinama iduće subote.

– Znamo tko nam dolazi. Dinamo dominira hrvatskim nogometnom, moraš ih poštivati i imati respekt, ali nemamo se čega bojati. Moramo biti samouvjereni i odlučni. Trebat će jedino stišati emociju. Rekao sam već igračima, mirno ćemo analizirati, pripremiti utakmicu i izaći na travnjak sa željom da pobijedimo, kao i u svakoj utakmici, zaključio je Matjaž Kek.

Moramo dodati naš komentar: ovako govori sportski djelatnik itekako svjestan snage svoje momčadi, ali i svjestan činjenice da se u jednoj utakmici nešto pita i sportskog suparnika kojeg na terenu nastojiš nadmašiti vještinom, voljom za pobjedom i upornošću. Posve suprotno jadnim i „seljačkim“ (zemljoradnici i stanovnici sela, oprostite!) pokušajima izbacivanja Riječana iz takta od strane sportskog direktora Dinama Romea Jozaka (OVDJE) koji se na nedavnoj press konferenciji bavio više istočnom tribinom stadiona na Rujevici nego svojom momčadi.

Upravo (i) zato, Rijeka će u subotu pobijediti Dinamo!

U videu pogledajte što je Matjaž Kek izjavio nakon utakmice protiv Cibalije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari