SAŽETAK RIJEKA-INTER 7:0 Bišćan: Energijom i željom došli smo do trijumfa

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke sjajnim nastupom i pobjedom protiv Intera 7:0 uveličali su 900. nastup bijelih u Prvoj HNL, te ujedno 500. pobjedu u svim natjecanjima od hrvatske samostalnosti. (OVDJE)

U visokoj pobjedi četiri pogotka ugradio je Jakov Puljić (41′, 44′-11m, 88′, 90′), dok su po jednom mrežu zatresli Tibor Halilović (27′), Maxwell Acosty (48′) i Domagoj Pavičić (58′).

U videu pogledajte sažetak utakmice

Igor Bišćan: Čestitke igračima, nisam mogao više tražiti od ovog što su pokazali

Igor Bišćan debitirao je na klupi Rijeke pobjedom u Zaprešiću, a krug je zatvorio slavljem protiv zaprešićke momčadi na Rujevici s uvjerljivih 7:0! Bijeli su u subotu djelovali rastrčano, željni igre i dokazivanja nakon poraza u Velikoj Gorici.

– Čestitke igračima, nisam mogao više tražiti od ovog što su pokazali. Energijom i željom odveli smo utakmicu u smjeru u kojem je otišla. Krenuli smo jako i agresivno, željni da popravimo loš dojam iz Gorice i prisilili smo Inter na greške, ustvrdio je Igor Bišćan nakon pobjede protiv Intera.

Bio je to jedan poseban trenutak u riječkoj povijesti, 900. utakmica u HNL-u i 500. pobjeda u svim natjecanjima od hrvatske samostalnosti.

– Nismo znali za taj podatak uoči utakmice, ali drago mi je zbog svih nas. Poklopilo se odlično, još jedna pozitivna stvar u vezi ove utakmice, ustvrdio je Igor Bišćan.

Rijeka nema previše vremena za odmor, idući tjedan slijedi priprema za gostovanje u Splitu i subotnji Jadranski derbi.

– Maksimalno ćemo se pripremiti. Bitna je utakmica, navijačima možda i najbitnija u kalendaru. Bit će teška utakmica jer Hajduk je napravio korak prema naprijed na polusezoni. Moram biti optimističan i pozitivan jer nakon ovog rezultata imat ćemo dobre preduvjete da pripremimo utakmicu, zaključio je Igor Bišćan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari