SAŽETAK UTAKMICE RIJEKA-ISTRA: Matjaž Kek upisao 100. pobjedu na klupi Rijeke!

Utakmica protiv Istre 1961 označila je još jedan poseban jubilej, Matjaž Kek upisao je 100. pobjedu u službenim utakmicama na klupi Rijeke

Nogometaši Rijeke pobijedili su Istru 1961 4:1 u utakmici 2. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je stigla do druge pobjede nakon odlične predstave u kojoj su po dva pogotka ugradili Mario Gavranović i Roman Bezjak. Sve se poklopilo, cijela večer protekla je u sjajnoj atmosferi, odličnoj igri riječkih nogometaša i na kraju svega u uvjerljivoj pobjedi.

Matjaž Kek momčad Rijeke prvi put je vodio 9. ožujka 2013. godine na Kantridi kada su bijeli pobijedili Inter 2:1. Do kraja sezone upisao je ukupno šest pobjeda što je odvelo Rijeku prema Europskoj ligi iduće sezone i već toliko puta ispričanoj bajci i pobjedi protiv Stuttgarta.

U sezoni 2013./2014. Rijeka je pod vodstvom Keka upisala 32 pobjede, 21 u prvenstvu, sedam u Kupu Hrvatske, te četiri u Europskoj ligi.

Iduća sezona donijela je 22 prvenstvene pobjede, četiri u Kupu Hrvatske, osam u Europskoj ligi, te jednu kada je osvojen Superkup protiv Dinama.

Prošle sezone Rijeka je u prvenstvu ostvarila 25 pobjeda, 21 u prvenstvu, te četiri u Kupu, dok je tekuću sezonu otvorila pobjedama protiv Splita i Istre 1961.

Ujedno, Rijeka već 33 utakmice nije izgubila na domaćem travnjaku čime je izjednačen klupski rekord, zadnji je na Kantridi slavio Dinamo 21. rujna 2014. godine.

U videu pogledajte sažetak utakmice Rijeka – Istra 1961

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari