Simon Rožman: Mogu obećati da ću dati svu energiju, znanje i srce

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Simon Rožman u utorak ujutro službeno je predstavljen kao novi trener Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.

– Hvala klubu na povjerenju i prilici. Divno su me primili i zato hvala svima u klubu, rekao je Simon Rožman na predstavljanju.

– Moja odluka o dolasku bila je u jednu ruku lagana, ali i teška. Znam da sam došao u top klub, prepoznatljiv u regiji koji uvijek ima jasne i visoke ciljeve. Kvalitetan igrački kadar koji ima velike ambicije. Znam i da navijači vole klub i da je publika 12. igrač, rekao je Rožman.

– U maloj mjeri je bila i teška odluka jer Igor Bišćan napravio je odličan posao. Ne želim previše pričati pred mikrofonima, teren će pokazati. Mogu obećati da ću dati svu energiju, znanje i srce da idemo uspješnim putem, ustvrdio je Rožman.

Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka, izrazio je zadovoljstvo izborom novog trenera.

– Drago mi je da mogu predstaviti Simona Rožmana. Radi se o mladom treneru koji je u Sloveniji i šire u kratko vrijeme stvorio renome odličnog trener i čovjeka. Sve informacije govore da smo dobili pravog trenera i čovjeka, ustvrdio je Srećko Juričić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari