Simon Rožman na pressici “opleo” po (nekim) igračima: “Nedisciplina, neki se nisu dovoljno potrudili, bit će sankcija”

Foto: Mateo Levak / Riportal.hr

“Utakmica je bila gotova nakon dvadeset minuta”, s vidnim ogorčenjem rekao je trener Rijeke Simon Rožman

Teško je bilo pronaći riječi nakon uvjerljivog poraza protiv Dinama.

Simon Rožman, trener Rijeke, bio je svjestan da je utakmica praktički završila nakon dvadesetak minuta. Na pressici je “opleo” po (nekim) neimonenovanim igračima: “Nedisciplina, neki se nisu dovoljno potrudili, bit će sankcija”, rekao je Rožman ustvrdivši da će unutar svlačionice biti još teških riječi i “lomova”. što bi prevedeno moglo značiti da neki donedavni prvotimci iz “zabetoniranih” pozicija prelaze u rezerve – ili nešto još drastičnije.

(FOTO) Donedavno trofejna Rijeka doživjela najteži poraz u novije vrijeme. Od ovoga se može – samo na bolje!

(FOTOGALERIJA) KREPAT MA NE MOLAT! Navijači na Rujevici uz Bijele i kad ne ide

– Ni u jednom elementu nismo parirali Dinamu. Svako naše krivo dodavanje Dinamo je iskoristio za odličnu tranziciju. Nedisciplinirano smo reagirali na situacije na otvaranju utakmice, već nakon dvadeset minuta utakmica je bila gotova. Nema su tu što reći, stvarno sam razočaran, rekao je Simon Rožman.

Na konferenciji za medije dodao je kako će se ova utakmica pomno analizirati ali i da će nakon nje “sve krenuti nekim novim putem”.

trener Bijelih Simon Rožman bio je jako nezadovoljan svojim igračima, no nije ponudio odlazak s riječke klupe.

– Sad sam rekao igračima u svlačionici kako će ići dalje, sve ćete saznati u idućim danima ali ovako više neće moći. Nedopustivo je ponašanje nekih igrača na terenu, ako analiziramo sve golove vidimo ogromnu nedisciplinu u našim redovima, i to će se promijeniti. Moramo izgurati ovu sezonu do kraja, biti bolji pred svojim navijačima, zaključio je Rožman koji je najavio kako će biti promjena među igračima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari