SPEKTAKL! Armada s Hreljina, Križišća i Krka sinoć priredila veliku rođendansku bakljadu

Ujedno, lijep je to podstrek pred večerašnju utakmicu Rijeka-Inter kojom se Bijeli mogu još više približiti toliko željenoj tituli prvaka

Armada Hreljin i Križišće organizirali su sinoć veliku bakljadu povodom 30. rođendana Armade i podrške Rijeci u borbi za povijesnu titulu.

Bio je to pravi spektakl vidljiv kilometrima i kilometrima nadaleko zahvaljujući jučerašnjem popodnevnom razvedravanju neba, a promatrači nisu skrivali svoje oduševljenje viđenim. Zahvaljujući youtuberu EDEN7 bakljadu u priloženom videu možte vidjeti i vi!

A „zasvijetlio“ je ponovno i otok Krk – nakon Buzeta, Vrbnika, Šila i Crikvenice sinoć je na red došao – Dobrinj. Jedan od kaštela obasjale su Armadine rođendanske baklje, a sve je fotoaparatom zabilježio fotograf Ivice Brusić – Brujo. Nastavak je to Armadine akcije “Svaki petak kaštel jedan” koja se nastavlja za sedam dana. Gdje? To znaju samo pripadnici Armade…

Možemo samo zamisliti kakva će to biti konačna proslava naslova prvaka Hrvatske za HNK Rijeku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari