Srđan Grahovac: Rijeka me je ugodno iznenadila

Srđan Grahovac najnovija je akvizicija Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Grahovac će dres Rijeke nositi do kraja godine uz mogućnost daljnje suradnje.

– O Rijeci sam puno čuo od Ivana Močinića dok sam igrao u bečkom Rapidu, te sada od Marina Tomasova s kojim sam igrao u Astani. Znao sam da je Rijeka organiziran klub, ali moram priznati da sam se ugodno iznenadio kada su u pitanju uvjeti i organizacija, rekao je Srđan Grahovac koji je svjestan ambicija riječkog prvoligaša.

– Gdje god sam igrao dosad, igrao sam u klubovima koji se bore za vrh. To je bitno za moj razvoj. Prošao sam pripreme s Astanom i spreman sam odmah pomoći. Trenirao sam s ekipom i uhvatio sam ritam i trebalo bi biti sve u redu, ustvrdio je Grahovac.

– Uspjeli smo s Astanom naći zajednički jezik i zadovoljni smo što će najmanje godinu dana, a možda i više, Srđan provesti u Rijeci. Jako smo zadovoljni njegovim angažmanom i vjerujemo da će biti dobar dodatak momčadi. Dobrodošao, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka koji se na kraju konferencije za novinare još jednom emotivno oprostio od Korada Vujnovića, novinara Radio Rijeke, koji je preminuo u utorak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views