UTAKMICA SEZONE

Video | SVI NA RUJEVICU! U četvrtak Rijeka-Paok; Tomić: ‘Cilj je prolazak u skupinu’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U četvrtak je na rasporedu novi europski ispit, Rijeka u uzvratnoj utakmici playoffa Konferencijske lige dočekuje PAOK (Stadion HNK Rijeka, 20 sati).

“Ispunimo Rujevici do posljednjeg mjesta i ponesimo bijele do novog velikog uspjehaW, pozivaju navijače iz HNK Rijeka!

Pogledajte prigodni video napravljen kao poziv navijačima:

Rijeka je iz Soluna donijela vrijednih 1:1 i uz podršku pune Rujevice pokušat će izboriti plasman u skupine.

Pobjednik iz ovog sraza prolazi u grupnu fazu Konferencijske lige. Prvi susret okončan je 1:1 i pobjeda na bilo koji način vodi u grupnu fazu.

Goran Tomić odrađuje dobar posao na Rujevici, svjestan je koliko je ovo važna utakmica i poručuje kako je njegov cilj grupna faza Konferencijske lige.

“Došli smo do vrhunca prvog dijela sezone, smatram da je ovo velika utakmica za nas. Mislim da smo u dosadašnjem dijelu sezone imali dobre rezultate, a ujedno smo se uhodavali s novim igračima i novim sustavom. Cilj nam je da ostvarimo plasman u grupu i jedva čekamo početak utakmice. Nadam se da ćemo uz pomoć naše publike ostvariti plasman. Mislim da smo naučili na greškama iz prve utakmice, trebamo nastojati ispraviti greške iz drugog poluvremena, kako nam se ne bi ponovile. Uz malo sreće nadam se da možemo ostvariti naš cilj”, ističe Tomić.

Prvo poluvrijeme iz Soluna je primjer kako Rijeka treba igrati. U drugom poluvremenu PAOK je bio nadmoćan i stvorio veliki broje prilika.

“Prvo poluvrijeme iz Soluna nam je primjer kako trebamo igrati. Htjeli smo tako nastaviti i u drugom dijelu, nitko nije naredio igračima da se vrate nazad, ali jednostavno smo pali pod pritisak kojem se nismo uspjeli othrvati. Recept je igra iz prvog poluvremena. Ova ekipa je dosad pokazala da se držimo zajedno i da kad imamo neku poteškoću, kao što je bila prošla utakmica protiv Šibenika, da pokažemo zajedništvo i kvalitetu. Sigruno ćemo dati sve od sebe i nadam se će to biti dovoljno za prolazak.”

Iako se kod nekih momčadi već sada osjeti umor igranja u ovakvom napornom ritmu, Tomić poručuje da za ovu utakmicu toga neće biti.

“S naše strane nema nikakvog umora. Bit ćemo najsvježiji što možemo. Za ovakve utakmice umor ne postoji.”

Prijenos susreta play-offa Konferencijske lige između Rijeke i PAOK-a pratite samo na RTL-u. Susret počinje u 20 sati, a program vezan uz utakmicu na RTL-u kreće od 19:45.

Kakvo je raspoloženje u ekipi i kakva su očekivanja uoči utakmice pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari