U SUBOTU GORICA-RIJEKA (15) Kek: Sad se treba zainatiti!

Photo:Igor Soban/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Gorice (Gradski stadion, 15 sati) u utakmici desetog kola Hrvatski telekom Prve lige

Rijeka u Velikoj Gorici traži prekid niza od pet utakmica bez pobjede, dok će Gorica ponovo pokušati iznenaditi te nakon pobjeda nad Osijekom i Hajdukom doći do još jednog velikog rezultata.

– Prva u nizu gostovanja, utakmica protiv ekipe koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva, rezultatom i igrom, pokazala da je osvježenje naše lige i da nas čeka teška utakmica, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Gorice.

– Već prva utakmica na Rujevici pokazala je da se radi o kvalitetnoj ekipi koja se još dodatno pojačala. Vjerujem da će biti dobra i kvalitetna utakmica i da ćemo se mi na kraju veseliti pozitivnom rezultatu. Sad se treba zainatiti, za klub i za sebe, ustvrdio je Matjaž Kek.

– Čeka nas jedno neugodno gostovanje, neće nam biti lako. Moramo pronaći način da se izvučemo iz crne serije u koju smo upali. Vjerujem da će to već biti protiv Gorice, da ćemo pokazati dobru igru i doći do vrijedna tri boda, rekao je Domagoj Pavičić.

Ulaznice za gostujuću tribinu neće se moći kupiti na dan utakmice

Iz HNK Rijeke obavještavaju sve navijače koji planiraju odlazak na utakmicu 10. kola protiv HNK „Gorica“ (subota, 15 sati) da su obaviješteni od strane organizatora da se ulaznice za gostujuću tribinu neće moći kupiti na dan odigravanja utakmice u Velikoj Gorici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari