PRVA HNL

U SUBOTU RIJEKA-DINAMO (17) Tomić: Pozivam navijače da dođu u što većem broju!

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Dinamo (Stadion HNK Rijeka, 17.05 sati) u utakmici 12. kola Hrvatski telekom Prve lige

Bit će to ogled prvo i drugoplasirane momčadi na ljestvici, a prvi ogled ove sezone u Maksimiru okončan je rezultatom 3:3.

“Ispred nas je jedna velika utakmica, bitna, ali nije ključna jer još ima puno utakmica do kraja. Imamo dosta problema u sastavljanju ekipe, posebno u zadnjem redu, rekao je Goran Tomić, trener Rijeke.

– Svaka utakmica zahtijeva drugačiju pripremu, imamo više varijanti. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, rekao je trener Rijeke.

Utakmicu je najavio i igrač Haris Vučkić.

– Počeo sam pripreme malo kasnije, sad sam na sto posto. Ići ćemo sigurno na pozitivan rezultat, imamo dosta kvalitete u ekipi, ali prije svega moramo vjerovati u sebe. Moramo biti fokusirani, odraditi svoje zadatke i onda se možemo nadati pozitivnom rezultatu, ustvrdio je Haris Vučkić.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari