U SUBOTU RIJEKA-GORICA (17.30) Rožman i igrači pozvali navijače na svim tribinama da ih podrže!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Pred nogometašima Rijeke u subotu je novi prvenstveni izazov

Na Rujevicu (17.30 sati) stiže Gorica u okviru 13. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Gorica je u posljednje vrijeme za Rijeku bila “crna mačka” slavivši u posljednja četiri međusobna ogleda.

– Gorica je kompaktna i agresivna ekipa koja se ne predaje. Moramo igrati svoju igru i da pravilno reagiramo. Izgubili smo zadnje četiri utakmice protiv Gorice, netko bi možda gledajući to rekao da su oni favoriti, ali mi se ne slažemo. Imamo kvalitetu i želju i zamolio bi sve navijače sa svih tribina da pomognu igračima, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke, u najavi utakmice.

– Zadovoljan sam kako igrači rade na treningu. Puno informacija smo prenijeli igračima u proteklo vrijeme. Da se sjetim jednog kolege koji je radio u marketingu i rekao: “Moraš vidjeti reklamu sedam puta da ti dođe u glavu”, onda znate kako je igračima i potrebno je proći taj proces, rekao je Simon Rožman.

Utakmicu protiv Gorice najavio je Franko Andrijašević.

– Igrači imaju veliki motiv da napokon pobijedimo Goricu. Bit će teško, Gorica ima dobre individualce i dobra su ekipa. Morat ćemo biti na 100 posto i uz pomoć navijača vjerujem da možemo doći do tri boda, rekao je Franko Andrijašević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari