U SUBOTU RIJEKA-SPLIT (15) Kek: Veseli pozitivna energija, velika želja i motiv kod igrača

Rijeka i Split ove sezone odmjerili su snage u tri utakmice i Rijeka je bila uspješna u sva tri navrata (3:0, 2:0, 2:0)

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Split u utakmici 28. kola MAXtv Prve lige. Rijeka i Split ove sezone odmjerili su snage u tri utakmice i Rijeka je bila uspješna u sva tri navrata (3:0, 2:0, 2:0).

– Ulazak u zadnju četvrtinu prvenstva i novi bodovi naša su želja. Split se kvalitetno predstavio u Osijeku do isključenja Jurendića i sigurno da je potrebna maksimalna angažiranost i koncentracija da bismo došli do našeg cilja. Vjerujem da će naši navijači biti naša energija. Veseli pozitivna energija, velika želja i jedan motiv i inat kod svih igrača u svlačionici, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv Splita.

– Moramo imati respekta prema Splitu. Imaju iskustvo i mladost, dobro su igrali protiv Osijeka, imali su svoje prilike. Moramo razmišljati prije svega o nama i kvaliteti naše igre. Je li nas potrošila utakmica protiv Dinama? Ne toliko da tjedan dana kasnije ne bi išla još žešće u utakmicu, rekao je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Splita najavio je i Dario Župarić.

– Utakmica kao svaka druga, sve ovisi o nama kako ćemo se postaviti. Nebitno je protiv koga igramo, ako damo sto posto, ustvrdio je Dario Župarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari