VALERI BOJINOV: Rijeka je za mene veliki klub

U četvrtak u press centru Hrvatski nogometni klub Rijeka predstavio je Valerija Bojinova, bugarskog internacionalca s impresivnom karijerom koji je igrao u nekim od najvećih svjetskih klubova

Bojinov se brzo snašao u novom okruženju, a suigrači su mu nadjenuli nadimak Božo (OVDJE).

– Moram se zahvaliti predsjedniku, sportskom direktoru i treneru koji su mi pružili priliku. Nadam se da ću kvalitetom i iskustvom pomoći ekipi. Cilj se zna, barem da jedan trofej ostane u Rijeci i da igramo europska natjecanja iduće sezone, rekao je Bojinov koji je u dresu Leccea postao najmlađi stranac koji je nastupio u Serie A.

– Igrao sam u velikim klubovima, ali i sad igram u velikom klubu. Rijeka je osvojila prvenstvo i Kup Hrvatske, tri puta u pet godina igrala je u skupinama Europske lige i Rijeka je za mene veliki klub, ustvrdio je Bojinov.

Srećko Juričić, sportski direktor, izrazio je zadovoljstvo Bojinovim angažmanom.

– Jako smo zadovoljni što smo uspjeli potpisati ugovor s igračem kvalitete Valerija Božinova. Došao je igrač koji je nastupao u najvećim klubovima u Europi. Vjerujem da će, kada bude spreman, biti veliko pojačanje za naš klub, rekao je Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari