VEČERAS OTVARANJE SEZONE (20): Matjaž Kek – „Utakmice Rijeke i Istre uvijek nose određene tenzije“

Nogometaši Rijeke u petak (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) odmjerit će snage protiv Istre 1961 u utakmici 2. kola MAXtv Prve lige.

Rijeka je sezonu otvorila pobjedom u Splitu, dok je Istra 1961 prve bodove “prosula” na domaćem travnjaku nakon poraza od Osijeka.

– Možda ću biti stereotipan kada kažem da svaki derbi između Rijeke i Istre nosi određene tenzije bez obzira na stanje u ekipama. To nam je dovoljno upozorenje da nas čeka utakmica koju na papiru moramo dobiti, ali papir svašta podnosi, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke uoči novog izazova u hrvatskom prvenstvu.

Vratar Andrej Prskalo, jedinica Rijeke, svojevremno je nosio dres Istre 1961. Rijeka već 12 prvenstvenih utakmica ne zna za poraz u ogledima protiv pulskog sastava.

– Kod igrača Istre 1961 postoji “grinta” u utakmicama protiv Rijeke, da pokažu da vrijede. Vjerujem u našu ekipu i ako budemo maksimalno angažirani osvojit ćemo tri boda, ustvrdio je Prskalo.

Regulacija prometa na državnoj cesti za vrijeme utakmice 

Za utakmicu 2. kola MAXtv Prve lige između HNK Rijeka i NK Istra 1961 (Stadion HNK Rijeka, petak, 20 sati) vrijedit će posebna regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila i protekle sezone. To ujedno znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama sat vremena prije početka i sat vremena nakon utakmice. Regulacija će ponovo biti provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje s time da će redari uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje se točno smiju parkirati.

Iz HNK Rijeke mole sve navijače da povedu računa o navedenom i dozvoljenom vremenu parkiranja kako im vozila nebi bila uklonjena od nadležnih službi, te da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Sve dodatne informacije i eventualne promjene bit će objavljene na službenoj web i facebook stranici kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari